Verkoop uit voorraad deel 2

Verkoop uit voorraad deel 2

Vandaag een bijzondere dag, de dag van de verkiezingen maar ook de dag dat mijn oma gaat verhuizen. Als ik aan mijn oma denk, denk ik automatisch ook aan Tupperware. Bakken deed ik vaak en veel met en bij beppe. En dat gebeurde eigenlijk altijd in de kommen van Tuppeware. Toen wist ik dat nog niet. Maar toen ik zelf Tupperware consulente werd zag ik pas hoeveel Tupperware er om me heen was. Inmiddels ben ik geen consulente meer maar nog steeds fan van Tupperware. Nu met de verhuizing kwamen er ook weer de nodige bakjes voorbij.

En ik ben weer verder gegaan met het opruimen en wie weet maak ik jou er blij mee en geef je het door aan je kinderen en die weer aan hun kinderen. Hoe leuk zou dat zijn.

Het kruidenpotje, waarom het zo heet weet ik niet, want ik zie mezelf er nog geen kruiden in bewaren. Maar hij zou handig kunnen zijn om koffiepads die je gebruikt hebt in te verzamelen om dan in één keer weg te gooien.

Dan de Allegra meeneembekers, ik heb het getest en ze zijn lekdicht. Je kunt er bijvoorbeeld je yoghurt/kwark of een smoothie bowl in meenemen. Handig voor onderweg.

 

Dan gaan we door in de Allegra serie, dit is de Micro Delice. Je kunt hier je sausen warm in houden. Of je kunt er een chocolade fondue in maken zoals ik gedaan heb zo rond valentijn. In de onderste kom komt warm of koud water/ijsblokjes en zo houd je sauzen warm of koud. Hier vind je meer ideeën waarvoor je hem kunt gebruiken. Je kunt ook denken aan een warme saté of stroganof saus die je serveert bij de gourmet etc.

 

Heb je geen insipratie, maar wil je graag eens wat anders maken, dan zijn deze receptenwaaiers misschien wat voor jou. Handig als je al een TurboChef hebt of een shaker.


De Shakebeker, leuk in combinatie met de receptenwaaiers hierboven. Maar sowieso handig in de keuken. Voor het mengen van je sausen, omelet, of zelfgemaakte dressing.

Dan iets leuks voor de heb. de Sushi party. Hou je niet van sushi dan kun je hem zeker ook gebruiken. Je kunt er ook aardappeltorentjes mee maken met een verrassing binnenin. Of granola bolletjes met chocolade van binnen. Hier vind je meer informatie en leuke ideeën wat je er allemaal mee kunt.

En natuurlijk kunnen de bewaarbakjes niet ontbreken. Maar nu toch wel net iets anders namelijk een Universal Jar. Een meer Amerikaans concept. Een voorraadbus met een inhoud van 3 liter. Je kunt de spullen waterdicht in bewaren. Het zou misschien ook handig kunnen zijn voor belangrijke papieren die je droog wilt houden op de boot/camping. Maar je kunt hem ook als snoep/koekjes pot gebruiken. Wat jij wilt het is mogelijk.

Dit is het voor deze keer, ik heb nog meer producten, maar heb nog even de tijd nodig om dit allemaal uit te werken op de foto te zetten etc. Ik houd jullie op de hoogte.Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.