Mijn favoriete producten #1

Mijn favoriete producten #1

Ik zit er al een tijdje over te denken om tot artikel te typen, en ook al ben ik geen consulente meer. Ik heb veel Tupperware producten die ik graag en veel gebruik. Nu iedereen meer thuis is en ook meer thuis aan het werken en koken is. Leek het mij een goed moment om mijn favorieten te delen. Wie weet tover jij straks ook je Thermoskan weer te voren die stoffig stond te worden in een kastje. Dus hierbij overzicht van mijn favoriete producten op dit moment. Een kleine disclaimer, dit wisselt nog wel eens dus over een tijdje deel ik vast weer een zelfde artikel met andere producten. Het kunnen ook producten zijn die nu niet in de catalogus zijn.  Wat niet wil zeggen dat ik deze dan niet meer fijn vind.

De Thermoskan
Ik probeer een beetje op het energie verbruik te letten, zo staat de kachel thuis inmiddels op 19 graden en s avonds gaat hij zelfs terug naar 15 graden. Maar ook de apparaten die kort veel energie verbruiken probeer ik minder of effectiever te gebruiken. Zo zet ik nu een hele kan met warm water voor de thee. En hoef ik niet voor elk bakje opnieuw de waterkoker aan te zetten. De Thermoskan is hierbij ideaal, water wat ik ’s ochtends kook is ’s middags nog steeds warm! Top en het zorgt er ook nog eens voor dat ik meer drink! Helemaal handig in deze tijd dat we veel thuis moeten werken.

Turbo Max
Eigenlijk kan ik hier de hele chef serie neerzetten want ik gebruik ze allemaal. De SuperChef om het beslag van  bananenbrood mee te maken. De TurboChef om een uitje mee fijn te maken. En de Turbo Max voor het beslag van mijn mugcake.

Micro Mug Cake Set
Ik blijf fan van mugcakes en dus kan dit product niet ontbreken. Met een mix van banaan, ei, en havermout heb ik in drie minuten op 630 watt een heerlijk warm en voedzaam ontbijt. Ook zijn ze handig voor de chocolademelk of thee. Of zoals ik vandaag ontdekte, je kunt er ook een brownie in maken. Lekker een genietmomentje voor jezelf! Wie wil dat nou niet!

MicroPro Grill
We hebben de laatste tijd nog wel eens een Too Good To Go pakketje. Hier zat een wat dikker desembrood in. Perfect voor in de MicroPro Grill kwam ik achter. Ik heb er als lunch heerlijke tosti’s mee gemaakt. Ideaal. Ik heb er nu ook de de ring bij dus ik verwacht hem nog veel vaker te gaan gebruiken.

 

Wat zijn jouw favoriete Tupperware producten? 

 Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.