Pizza Tosti

Pizza Tosti

Nu mijn man en ik thuis aan het werk zijn, heb ik tijdens de lunch ook de tijd en de ruimte om wat anders te eten dan de geijkte boterham met kaas. Zo zag ik in de Jumbo de pot Remia Tosti Quick. Ik had instant herinneringen aan vroeger. Ik kan me herinneren dat we dit vroeger thuis, heel soms in huis hadden. En ik wou er direct mee aan de slag, een recept kun je het eigenlijk niet noemen. Maar toch deel ik het graag met je. Want één hapje uit de Pizza Tosti, en het was weer even zoals vroeger. Heerlijk!

Nodig: 
2 broodjes naar keuze
remia Tosti Quick
Ham
Kaas

Doen: 
Besmeer de broodjes met een laagje Tosti Quick, beleg daarna met ham en kaas. Je kunt natuurlijk ook ander beleg gebruiken, of dit nog uitbreiden met ananas, salami etc. Leg de broodjes met de belegde kanten op elkaar.
Beboter de buitenkant lichtjes, dit is optioneel want het is niet noodzakelijk, ik vind het wel lekker.
leg de tosti in de MicroPro Grill en zet het deksel op de laagste stand. Zet in de magnetron voor 2,5 minuut. Draai de tosti om en doe hem nogmaals voor 2,5 minuten in de magnetron. Je tosti is nu klaar! Wil je daarna direct nog één maken dan is 2 x 2 minuten voldoende. De MicroPro Grill is dan namelijk al voorverwarmd.

Tip: Mijn magnetron kan op maximaal 900 watt. Heeft jouw magnetron een hoger of lager maximaal wattage. Dan kan het zijn dat de tosti wat langer of wat korter in de magnetron moet. Jij kent je apparaat het beste, dus probeer uit wat voor jou het beste werkt. Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.