Folder van februari

Folder van februari

Nou hier is hij dan, de folder van februari. Ik wist niet zo goed of ik hem wel of niet online wou zetten na mijn laatste bericht. Bovendien had/heb ik nog steeds erg weinig energie.  Maar omdat er in februari nog wel besteld kan worden, komt ie toch online. Ook heb ik dit keer voldoende tijd genomen om het artikel te typen, vandaar ook het late tijdstip.
Na mijn laatste bericht dat ik ga stoppen met Tupperware heb ik contact gehad met mijn nieuwe teamleider. Ik vind Tupperware nog steeds heel erg leuk. Dus hebben we voor nu de volgende afspraak. Ik doe geen party’s meer en ook neem ik geen retouren meer aan. Hiervoor kun je bij mijn collega’s terecht, je vindt ze via Connect op de Tupperware website. Maar is het zo dat je een losse bestelling wilt doen dan ben je welkom bij mij.

Net als in januari, kun je ook nu de Eco Rietjes bestellen dit keer krijg je er twee en ook twee twee Eco Bekers daarbij komt dan nog het  Reinigingsborsteltje. Het thema duurzaamheid zal je vaker terug zien komen. Tupperware is hier volop mee bezig.

Als stuntje hebben we de Mini Quickshaker van 300 ml en als premie artikel de Mixerkom van 3 liter. Handig als je van bakken houdt. Sowieso staan er leuke bakartikelen in de folder van februari! Dus neem zeker even een kijkje in de folder.


Tot slot een mooie aanbieding van de UltraPro een artikel wat ik zelf vaak gebruik, hij vervangt bij mij de traditionele ovenschaal. Ze zijn veel minder zwaar en kunnen in de combi magnetron waardoor je in veel gevallen ook nog eens tijd kunt besparen. Ideale schalen wat mij betreft.

Voor zover de uitgelichte artikelen, maar neem ook zeker een kijkje in de folder.

 Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.