The end

The end

Het is de laatste tijd, zoals jullie wel gemerkt zullen hebben, erg stil op mijn website. Maar ook op Facebook en Instagram. Dat is niet zonder reden.  Ik heb de laatste tijd veel en lang nagedacht en ik heb besloten om te stoppen met Tupperware. Hoe lastig ik dit ook vind. Want het heeft me ook heel veel gebracht. Ik kijk dan ook met heel veel plezier terug op mijn tijd bij Tupperware.

Reden om te stoppen is onder andere mijn gezondheid (geen reden tot paniek, maar wel dusdanig dat mijn energie niveau erg laag is en dat is lastig met Tupperware). Maar vooral ook het gebrek aan party’s en het feit dat ik als retourpunt gebruikt werd, is wat maakt dat ik ga stoppen. Ik heb wel af en toe een losse bestelling, maar echt party’s heb ik nog maar zelden. En dat is toch een van de redenen dat ik ben begonnen. Uit mijn comfortzone, voor een (onbekende) groep mensen mijn enthousiasme voor koken en Tupperware delen.

Hoe het er praktisch uit gaat zien weet ik nog niet. Wel is duidelijk dat ik vanaf  nu geen retouren meer aan zal nemen. In februari doe ik nog een laatste bestelling voor iedereen die dat wil. Hoe en óf de website blijft bestaan weet ik nog niet, hetzelfde geldt voor de Facebook pagina en Instagram account. Ik vind het wel erg leuk om recepten te maken en te delen.

Rest me niks anders dan iedereen die me ooit uitgenodigd heeft om een party te houden of een losse bestelling heeft gedaan heel erg te bedanken!! Zonder jullie was ik al veel eerder gestopt. BEDANKT!Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *