Nieuwe folder van december

Nieuwe folder van december

De laatste maand van het jaar, dat betekent een feestelijke folder. De paarse Eleganzia kommen staan in de folder. Maar ook de Cornet Party om feestelijke voorgerechtjes of toetjes te maken. Ik moet toegeven dat ik momenteel weinig tijd heb om nieuwe gerechtjes te proberen. Maar ik heb er zeker idee├źn over. Zodra ik weer wat meer tijd heb, ga ik er dan ook zeker mee aan de slag.

Natuurlijk hebben we ook een stuntje en een premieartikel. Dit keer een SmartClip Klein met de Minions en een Set Ruimtekommen als premieartikel.Handig voor je restjes met de kerst of elke andere gelegenheid. Een Set Ruimtekommen komt sowieso van pas.

Heel veel plezier met de nieuwe folder van december, en ik hoor het graag wanneer ik wat voor je kan betekenen.Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *