Eindejaarsfolder 2019

Eindejaarsfolder 2019

We hebben de goede doelweken net achter de rug en gaan direct door met de eindejaarsfolder. Ik zal jullie via FB vertellen wat het bedrag is geweest wat we op hebben gehaald. Ook ik weet dat op dit moment nog niet.
Maar nu dus door met de eindejaarsfolder. Ik vind dit altijd een super leuke tijd van het jaar, druk, maar zo gezellig. De lancering van de folder is mooi op tijd zodat je op tijd kunt bestellen voor je Sinterklaas- en Kerstcadeautjes.
We hebben een paar prachtige artikelen waarmee je van elke diner een feestje maakt. En ook de super mooi Allegra serie is er in de luxe goud/zwarte uitvoering! Deze combineert ook prachtig met de Thermo Tup Kan, het Schenkkannetje en de Melkopschuimer.Zoek je een leuk, origineel en duurzaam cadeautje? Ook dan zit je goed bij Tupperware! Zo hebben we een super leuke Ecofles Sneeuwman in de vorm van een sneeuwpop voor de kleinsten. Vul hem met wat lekkers en je hebt een origineel cadeautje waar je heel lang plezier van gaat hebben. Maar we hebben ook een prachtige Art Deco Set, prachtige voorraadbussen die niet alleen prachtig zijn tijdens de feestdagen. Ook leuk om daar je zelfgemaakte cadeautje in weg te geven.

Ik wens je heel veel plezier met onze nieuwe eindejaarsfolder, mocht ik wat voor je kunnen betekenen dan hoor ik het natuurlijk graag!Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *