Nieuwe herfst/winter catalogus 2019/2020

Nieuwe herfst/winter catalogus 2019/2020

Ja, ik vertelde jullie een tijdje terug al, maar nu is daar dan ook de nieuwe catalogus! Ik heb hem al even door kunnen bladeren. En ik mis een aantal producten echt wel. Maar gelukkig zijn er ook leuke nieuwe producten bijgekomen onder andere de Recycline, hierin hadden wel al de Rolhouder. Maar hier zijn nu de Flessenhouder en Waterwisser ook aan toegevoegd.  Dit zijn producten die gemaakt zijn van gerecycled Tupperware. Hoe tof is dat. Je oude Tupperware product wat je echt niet meer gebruikt en wat stuk is en niet meer onder de garantie valt kun je inleveren bij je consulent, die het dan ter recycling aanbiedt. En vervolgens worden er weer nieuwe producten van gemaakt. Zo draagt Tupperware ook op deze manier zijn steentje bij aan duurzaamheid. Wat we niet alleen op deze manier doen.

Geniet van de nieuwe catalogus en als ik wat voor je kan bestellen of een party voor je in kan plannen, laat het me zeker weten!Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *