Dit gaat uit de catalogus

Dit gaat uit de catalogus

De nieuwe catalogus komt er aan op 2 september gaat ie in. Dat betekent dat er zoals gewoonlijk ook weer producten uit het assortiment verdwijnen. Ook zijn er producten die een transformatie ondergaan en een nieuw kleurtje krijgen. Hieronder zie je om welke producten het gaat.

Persoonlijk vind ik het erg jammer dat de Omeletmaker, de Snackie, de Wonderdoeken en de Infuse & Go er uit gaan. Maar misschien zien we ze nog wel eens terug in de maandelijkse folders. Houd die dus goed in de gaten.

Smartclip Set “De Smurfen”,  Trendy Cakedoos, Diepvriesdoos Plus 2,5 liter, MFV Princes, Mini Quick Bites, Omletmaker, Snackie, Trendy Kom 4,3 liter, 1,3 liter, 2,5 liter en Tendy Schaal 700 ml, 4 Hang aan lepeltjes,
UltraPro Bakvorm 1,8 liter, 2 Wonderdoeken, 4 Mini Bekers, Mix-n-Meet 2 liter, Ecofles Plus 2 liter, Infuse & Go.

Ecofles Plus 500 ml, Ecofles Plus 750 ml, Ecofles lus 1 liter, Multi Driehoek, ReuzeSmart, UienSmart, Keukenorganiser, Dessert Trio.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *