Nieuwe folder van augustus

Nieuwe folder van augustus

Het voelt voor mij alsof ik pas net de blog over de nieuwe folder van juli heb geschreven en toch zijn we nu alweer toe aan die van augustus de maand waarin mijn man jarig is. Als je dit leest dan hebben we de verjaardag inmiddels achter de rug. Nog even en het is alweer Kerst.
Voor augustus heb ik leuk nieuws, boek je een party in deze maand, dan hebben we weer eens een afsprakenmaker, je mag voor maar liefst €20,- uit de catalogus uitzoeken! Let op dit is alleen uit de catalogus dus niet uit de folder of geldig op andere aanbiedingen.

Hou je van blauw dan zit je in augustus goed bij ons. Het Serveer Wonder is weer even terug, wie kent hem niet, je kunt er rookworst of knakworstjes in warm maken/houden. Maar ook je couscous kun je er in maken. Wil je liever iets koel houden, ook dat kan, dan vul je de buitenbak met ijs of koud water. Ontdooien van vlees, vis kan ook hygiënisch in het Serveer Wonder, het water drupt onder in de bak. je kunt de buitenste bak natuurlijk ook gebruiken om je salade te serveren. En als premieartikel hebben we een mooie blauwe Trendy Cakedoos.
Zoek je wat verkoeling? Ook dan zit je in augustus goed bij ons. Je kunt 2 IJsblokkenlaatjes bestellen voor €26,00 heb je er geen twee nodig vraag eens om je heen, misschien wil je zus, moeder, oma, buurvrouw, sportmaatje, er ook wel een en dan bestel je ze samen. En de speciale IJsschep Ergologics is er deze maand. Hier krijg ik best regelmatig een vraag over, nou hij is er weer, dus grijp je kans en bestel hem in deze mooie blauwe kleur.

Dan tot slot de dank u wel een bonus cadeautjes. Jullie kennen me een beetje en weten dus dat ik fan ben van de Venti Smart Serie, nou deze is het bonuscadeau maar liefst vier VentiSmarts krijg je van ons! Dus ik zou zeggen boek die afspraak, verzamel wat mensen om je heen en zorg dat je in aanmerking komt voor de bonuscadeau. Het dank u wel cadeau is een Koelkastkan Set, zelf heb ik hem (nog) niet maar ik hoor hier wel veel enthousiaste verhalen over. Mocht je hier niet voor willen gaan dan kun je ook kiezen voor 50% korting op een artikel naar keuze uit de catalogus. Reden genoeg dus om een party te organiseren in augustus.

Heel veel plezier met de folder van augustus.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *