Extra folder back to school/work

Extra folder back to school/work

The back to school/work folder is al een tijdje uit, je hebt hem op Facebook voorbij zien komen. Omdat ik vakantie had, was ik er nog niet aan toe gekomen hem ook online te zetten. Dus bij deze! De folder is geldig t/m 18 augustus, dus mocht ik wat voor je kunnen betekenen dan hoor ik het graag. Het is wat mij betreft, weer een mooie folder met onder andere een toffe Bento Set met elkaar te gebruiken maar ook los van elkaar. Ook staat de Snackdoos er weer in, deze gebruik ik zelf erg graag. Nieuw is de Iso Go Drink dit is daadwerkelijk een thermoskan en houdt je dranken maar liefst zes uur warm of koud natuurlijk.

Voor de kleintjes is er de Minion “Dave” Ecofles en natuurlijk weer de SmartClip Minions, ook is er weer een prachtige Snackie van Santoro’s Gorjuss, ik ben fan van deze ontwerper. Samen met mijn Snackdoos, zijn de Snackie en een Clipdoos mijn favoriete broodbakjes.  die van vorig jaar gebruik ik wekelijks, er kunnen tot vier stukjes brood in afhankelijk van je type brood. Hierbij zit een Ecofles van 310 ml ideaal voor de mensen die in de zorg werken, want hij past goed in de zakjes van het uniform is mij verteld.

Heel veel plezier met de nieuwe folder, voor wie nog op vakantie gaat een hele fijne vakantie! Het weer is in ieder geval stralend! Voor wie alweer terug is, ik hoop dat jullie opgeladen zijn en dat deze leuke nieuwe Tupperware producten het net even leuker maken om weer aan de slag te gaan.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *