Uitgelicht de VentiSmarts

Uitgelicht de VentiSmarts

Het is wel weer eens tijd voor een “uitgelicht”. Dit keer is het de beurt aan de VentiSmarts, bij ons worden deze dagelijks gebruikt. Zeker nu de tijd van de aardbeien en kersen weer is aangebroken. Want je fruit blijft gewoon echt langer goed in de VentiSmarts. Ik heb verhalen van tevreden klanten gehoord die aardbeien zeker een week goed houden in de VentiSmart. Maar ook groente zoals broccoli, asperges, prei, courgette, het blijf gewoon langer goed. Het is heel simpel, je doet je groente en fruit ongewassen in de VentiSmarts, zet het schuifje op de goede stand (zie ook het plaatje onder dit artikel), welke weer aangegeven staat op de zijkant van de VentiSmart en meer hoef je niet te doen.
Kom je een nu een mooie aanbieding tegen in de supermarkt of op de markt, 2 halen 1 betalen, nu hoef je hem niet meer aan je voorbij te laten gaan. Je hoeft er niet langer tegen aan te eten want je kunt ze langer vers houden.
En wist je dat je ze nu ook tijdelijk kunt sparen bij de Plus, bij een volle spaarkaart krijg je de twee mini’s zelfs gratis, deze zijn momenteel niet eens in de catalogus te vinden. Ik zou zeggen grijp je kans! In het filmpje zie je hoe de VentiSmarts werken, wil je het nog even nalezen dan kan dat onder het filmpje.

🍏Verlengen van de houdbaarheid van fruit en groenten.
🍇De markeringen op de deksel zorgen ervoor dat het luchtcirculatiesysteem zo afgestemd is op de verschillende soorten groeten en fruit.
🍎Doorzichtige basis om de inhoud makkelijk te herkennen.
🥦Bodem met trapsgewijze groeven om de etenswaren af te schermen van het vocht en de luchtcirculatie in de Doos te bevorderen.
🍓Het klepje dat dient voor de regeling van de luchtcirculatie kan in 3 standen gezet worden: Dit zijn de standen; gesloten, halfopen en open.
🥕Hermetisch afsluitbaar deksel met afgeronde hoeken.
🍅Het gebogen deksel met opstanden zorgen voor een goede stabiliteit bij het stapelen.
🥒Er zit een lipje aan het deksel om deze gemakkelijker te kunnen openen.
🍒De Basis is zo ontworpen dat luchtcirculatie mogelijk is tussen de opeengestapelde dozen.

Ze zijn er in verschillende maten onder andere : 375 ml (momenteel niet in de catalogus), 800 ml, 1,8 l en 4,4 l

De standen van de VentiSmartGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *