Save the date – 15 juni Túnfair

Save the date – 15 juni Túnfair

Heb je nog niks te doen op 15 juni dan zou ik zeggen “save the date” want op 15 juni sta ik met Tupperware op de Landelijke Túnfair in Ryptsjerk! Ik sta hier samen met mijn supportteam oftewel mijn man Petrus. Wij hopen jullie zaterdag te zien. Voor de eerste vijf mensen die zich melden bij de stand, hebben we een leuke goodiebag* klaar staan.
(*hiervoor lever je de ingevulde bon in die hier onder staat).

Doe je in juni een bestelling bij mij dan verloot ik de Dubbeltang. Wanneer je een party in juni organiseert, die ook doorgaat in juni dan krijg je sowieso de Dubbeltang van mij cadeau. Plus dat je natuurlijk ook nog mooie cadeaus kunt verdienen als gastvrouw waaronder de SuperChef.

 

*Voor de goodiebag lever je de volgende bon in:

 

 Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.