Nieuwe folder van mei

Nieuwe folder van mei

Een stuk later dan jullie van me gewend zijn. Maar het was een beetje druk de afgelopen weken. Dus hier dan eindelijk de nieuwe folder van mei. Jullie hebben op Instagram en Facebook al kunnen zien dat de Reuze Emmer tijdelijke terug is. Hij gaat super snel en OP=OP

De maand mei heeft als thema de eco-maand. Wees je eens bewust van wat je onbewust meeneemt en weggooit aan plastic. Tupperware is natuurlijk uitermate duurzaam. Ik hoor regelmatig dat de bakjes van “beppe” nog steeds in gebruik zijn. Ben je het echt helemaal zat dan kun je je oude Tupperware bij een consulent inleveren, wij zorgen er dan voor dat het weer bij de fabriek komt waar het dan vervolgens gerecycled wordt. Om je te helpen bewuste keuzes te maken is de Snack Pack samen met de Ecofles Plus in de aanbieding als Eco Lunchset, je krijgt de Ecofles Plus helemaal gratis. Wil je minder voorverpakte producten kopen kies dan voor het stuntje onze Fruitig op Weg, hierin neem je bijvoorbeeld je fruit, salade of yoghurt mee op pad, er zit een lepel in het deksel dus super handig. Ook wil ik jullie het super schattige Lunchdoosje Watermeloen niet onthouden. Deze heeft de vorm en kleur van een watermeloen. Hoe leuk! Hierin neem je bijvoorbeeld, druiven, snoeptomaatjes of andere versnaperingen in mee.

Als premie artikel hebben we de Multi Driehoek in de aanbieding, deze mag je meebestellen bij een aankoop van minimaal €50,-. Zo kun je bijvoorbeeld het groenafval in de keuken verzamelen in de Multi Driehoek en het vervolgens weggooien bij het groenafval of composteren.

Dit waren de uitgelichte producten. De hele folder vind je hier:Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *