Soepballetjes

Soepballetjes

Zoals jullie weten heb ik laatst tomaten groentesoep gemaakt, maar ik was de soepballetjes vergeten,  zoals ik toen ook al aangaf kun je deze ook heel gemakkelijk achteraf maken. En dat is precies wat ik heb gedaan. Hieronder lees je hoe.

Nodig:
2 tartaartjes of 200 gr mager gehakt
gehaktkruiden

Doen:
Kruid het gehakt of tartaar zoals je gewend bent en rol er soepballetjes van. Doe deze in de MicroMaatkan en zet op vol vermogen (dat is bij mij 900 watt) voor 5 minuten in de magnetron. Laat nog even nagaren en klaar zijn je soepballetjes! Je kunt er ook direct een grotere lading maken, houd er dan rekening mee dat je de tijd in de magnetron iets moet verlengen. Je kunt de soepballetjes ook invriezen zodat je ze later kunt gebruiken.Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.