Oude kaassalade

Oude kaassalade

Vandaag is het Oudejaarsavond, ik ga straks de oviebollen maken in de MFV Domes van Tupperware. Gisteren poste ik al een recept van gevulde eitjes met zalm voor wat later op de avond wanneer de trek naar oliebollen is verdwenen. Ik heb nog een heerlijk en simpel receptje voor je en wel voor oude kaassalade. Mijn man is gek op de oude kaassalade van een welbekend merk, dus ik dacht er al langer over om dat een keer zelf te gaan maken. In mijn kerstpakket zat een heel stuk oude kaas, dus een mooiere gelegenheid kon ik me niet bedenken.

Nodig: 
100 gram oude kaas
3 eetlepels Remia friteslijn
2 eetlepels zuivelspread (light)
1 eetlepel grove mosterd
bieslook
snuf kurkuma
snuf knoflookpoeder

Doen:
Snij de kaas met de SpeedyMando, zo krijg je mooie dunnen stukjes kaas die wat groter zijn voor een echt lekkere kaassmaak. Heb je deze niet dan kun je eventueel ook de Raspmolen gebruiken maar je krijgt dan wel een andere structuur van je salade. Meng de zuivelspread, friteslijn, mosterd, kurkuma en knoflookpoeder door elkaar met de SG Siliconen Spatel. Knip de bieslook (naar smaak) fijn met de Keukenschaar. Meng de geschaafde oude kaas door je mosterd mengsel en voeg bieslook naar smaak toe.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *