Gevulde eieren met zalm

Gevulde eieren met zalm

De Kerst is voorbij en Oud & Nieuw staat voor de deur, ik heb een lekker en iets luxer hapje voor je, lekker voor op Oudejaarsavond voor wanneer je  genoeg hebt van alle oliebollen en het tijd is voor wat hartigs.

Nodig: 
4 eieren
50 gram zalm
bieslook
2 eetlepels Remia friteslijn
1 theelepel mosterd
zalmeitjes (garnering)

Doen:
Kook de eieren hard in ongeveer  8 minuten. Knip de bieslook fijn met de Keukenschaar. Wanneer de eieren klaar zijn laat deze dan schrikken in koud water. Pel ze en doe het eigeel in de TurboMax, hak fijn en voeg vervolgens ook de friteslijn en de mosterd toe. Hak in de TurboChef de zalm fijn en roer dit vervolgens met de SG Siliconen Spatel  door het eigeel. Voeg nu ook de bieslook naar smaak toe. Omdat de zalm en de zalmeitjes van zichzelf al zout is heb ik geen extra zout toegevoegd, dit kun je naar smaak doen. Vul de eitjes met je mengsel en garneer met nog wat bieslook en de zalmeitjes.Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.