Geitenkaas bonbon

Geitenkaas bonbon

In de supermarkt zie je momenteel veel luxe producten nu de Kerst voor de deur staat, maar wist je dat je veel van deze dingen ook zelf kan maken. Het volgende recept is zo simpel dat echt iedereen het kan.

Nodig:
1 pakje verse geitenkaas
1 pakje ontbijtspek, gerookt en gezouten
tijm
rucola

Doen:
Leg twee stukjes ontbijtspek zo neer dat ze elkaar een stukje overlappen over de lengte. Leg hierop het rondje geitenkaas en bestrooi met tijm, rol de geitenkaas in de spek. Nu wil je de zijkanten van de bonbon nog dichtmaken anders loopt je kaas er uit. Pak een nog een plakje spek en wikkel dit om het geitenkaasje zodat de zijkanten ook dicht zijn. Leg de pakjes in de MicroPro Grill en zet voor vijf minuten op 900 watt in de magnetron met het deksel laag. Giet nu het vrijgekomen vocht af (dit kun je doen door het deksel een kwartslag te draaien). Rangschik de bonbons weer naar het midden en zet nogmaals in de magnetron voor 2 minuten. Verdeel onder tussen de rucola over de borden en leg hierop twee geitenkaas bonbons.Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.