Nacho ovenschotel

Nacho ovenschotel

Voor mij het ultieme comfortfood, nacho’s, heerlijk bij de borrel, maar deze variant is echt een maaltijd en vult goed. Ik vind het heerlijk om dit lekker op de zondag te maken niet ingewikkeld en snel klaar ik hou er van! Dit is voldoende voor 2 personen.

Nodig:
1 zak nacho’s
2 tartaartjes (of 200 gram gehakt) gekruid met gehaktkruiden.
1 ui
handje tomaatjes
1 stoplicht paprika’s (rode, groene en gele)
2 tenen knoflook
zout, peper
chilivlokken (ik gebruik chilli explosion van Santa Maria)
4 plakjes cheddar kaas
100 gram geraspte kaas

Doen:
Kruid de tartaartjes met gehakt kruiden en bak deze rul in een hapjespan met de Tupperware SG Serveerlepel gaat dit super makkelijk . Snijd de ui, tomaatjes, de paprika’s (die snijd je eerst in kwarten) en het teentje knoflook in de SuperChef fijn. Doe deze bij het gehakt. Voeg ook zout peper en chilivlokken naar smaak toe. Verdeel de helft van de nacho’s over de UltraPro Vierkant 2 liter en doe hierover de helft van de cheddar kaas en de helft van het gehaktmengsel. Nu komt er weer een laag nacho’s over heen, dan weer cheddar kaas en de rest van het gehaktmengsel. Verdeel tot slotte de geraspte kaas over je schotel. Zet voor ongeveer 10 minuten op 200 graden in de oven. Ik doe er nog graag wat chilisaus overheen, maar dat hoeft natuurlijk niet. Ook lekker met guacamole.

 

Maak jij wel eens een nacho ovenschotel?Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.