Quesadillas

Quesadillas

Op vrijdag de 13de kun je wel wat lekkers gebruiken. Ik hou ontzettend van kleine hapjes tussendoor of meerdere als lunch, nou dacht ik dat de quesadillas daar perfect voor zouden zijn, en dat klopt. Volgens Wikipedia zijn quesadilla’s voor de Mexicaanse keuken en de Tex-Mex keuken wat tosti’s zijn voor de Nederlandse. Letterlijk betekent het woord “kaasdingetje”, nou ik hou wel van een “kaasdingetje” kan ik je vertellen. Normaal moet je eerst de oven voorverwarmen en dan de quesadillas afbakken of je moet het op het vuur doen in een koekenpan waar je dan bij moet blijven want anders verbrandt het. Maar met de komst van de MicroPro Grill hoeft dat niet meer. Ik maak ze snel en gemakkelijk in de magnetron en heb er geen omkijken meer naar. Ideaal! Je kunt natuurlijk eindeloos variëren met het

beleg van je quesadillas. Ik heb de mijne geserveerd met ketchup omdat ik geen chili saus in huis had maar ik denk dat dat nog lekkerder is. Fijne vrijdag de 13de pas op voor zwarte katten en ladders. Eet smakelijk!

Nodig:
2 tortillawraps (doorsnede 20 cm)
Kaas
Ham

Doen: 
Beleg de tortillawraps met de kaas en ham, doe deze dan in de MicroPro Grill. Je doet hem 5 minuten in de magnetron op 900 watt in de grill positie. Vervolgens draai je de quesadilla om en doe je hem 3 minuten terug in de magnetron op de gratineer positie.Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.