Extra aanbieding

Extra aanbieding

We hebben niet lang hoeven wachten, de eerste extra aanbieding van deze maand is er alweer. Als je me volgt op Facebook of Instagram heb je het al kunnen zien. We hebben een super mooie aanbieding, eerder hadden we de VentiSmarts, nu hebben we de UienSmart en ReuzeSmart (of ik noem hem de AardappelSmart) in de aanbieding, je krijgt de tweede helemaal gratis en je mag zelf weten hoe je ze combineert. Maar hoe gebruik je ze dan? Nou dat leg ik je hier kort uit:

ReuzeSmart 5,5 l.
Zoals eerder al gezegd, deze is ideaal voor het opbergen van aardappelen. Je kunt er tot 5 kg aardappelen in bewaren. Het geperforeerde deksel zorgt voor een optimale luchtcirculatie en een hoge vochtigheidsgraad die de houdbaarheid van de aardappelen verlengen. Hij is gebruiksvriendelijk door de brede opening vooraan. De afsluitklep blijft in de open stand staan, zodat je de aardappelen er makkelijk uithaalt. Dankzij het afneembare deksel, is hij goed schoon te maken. De afmetingen zijn: 28,5 x 19 x 23 cm

UienSmart 3 l.
Uiteraard voor het opbergen en bewaren van uien, maar ook voor knoflook en sjalotten.  Je hebt geen rondslingerende uienschillen meer in de kast! De ondoorzichtige UienSmart laat geen licht door waardoor hij een betere bewaring garandeert. Het geperforeerde deksel zorgt voor een optimale luchtcirculatie. Je kunt het deksel er volledig afnemen om de doos grondig schoon te maken. De Afmetingen:27,2 x 18,3 x 18,7 cmGa jij ze ook aanschaffen?

 

 Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.