Infuse & Go ideeën

Infuse & Go ideeën

Met dit warme weer is het extra belangrijk om goed te drinken. Maar water is ook maar water, wat heerlijk is, maar soms wil ik net even een ander smaakje. Dat kan heel gemakkelijk met onze Infuse &Go. De Infuse  & Go kan je op twee verschillende manieren gebruiken:

* Gebruik de perskegel voor het persen van citrusvruchten voor een extra smaakje.
* Plaats bessen, stukjes fruit/groente of kruiden in de basis voor een heerlijke smaak aan je water.

Anders dan andere infuseflesjes zit het fruit hier onderin je fles, daardoor blijft je fruit of andere smaakmaker altijd in contact met je water en heb je dus tot de laatste druppel een heerlijke smaak aan je water. Wat ik zelf altijd lekker vind is de combinatie van citroen, limoen en munt. Maar ook ananas en meloen zijn favoriet, ananas is lekker zoet en meloen is ook zoet maar toch verfrissend. Heb je wat meer verkoeling nodig voeg dan komkommer toe, het klinkt misschien een beetje vreemd, maar het is heerlijk. Heb je fruit, zoals aardbeien over dan bewaar je die langer en gemakkelijk in de VentiSmarts, waarvan de actie t/m 3 juni verlengd is!!

In het kader van hydrateren kun je leren hier een aantal combinatie tips, zodat het nog gemakkelijker wordt om voldoende te drinken.

Aardbei + Watermeloen + Munt
Ananas + Munt
Watermeloen + Komkommer
Citroen + Munt + Komkommer
Bessen + Basilicum
Aardbeien + Citroen + Basilcium
Sinaasappel + Bosbessen
Watermeloen + Kiwi + Aardbeien
Frambozen + Citroen
Ananas + Citroen + Granaatappel
Gember + Komkommer + Citroen
Citroen + Limoen + Groene thee
Appel + Kaneel

Hier vind je nog meer inspiratie.Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.