Extra Aanbieding!

Extra Aanbieding!

Ben jij ook zo’n fan van onze VentiSmarts, dan heb ik een super mooie aanbieding voor je! Hij is maar één week geldig, maar zeker de moeite waard van 14 mei t/m 20 mei krijg je de VentiSmart 4,4 l. gratis bij aanschaf van de VentiSmart Laag 1,8 l en Hoog 1,8 l.
Door het unieke ventilatiesysteem, dat je naar wens aan kunt passen, verleng je de levensduur van je groente en fruit. Het rooster in de bodem zorgt voor een goede luchtcirculatie rond je groente en fruit en vangt het overtollig vocht weer op. Zo kun je toch die aanbiedingen in de supermarkt of op de markt kopen zonder dat je groente of fruit verspilt. De Ventismart laag 1,8 l is ideaal voor bijvoorbeeld asperges. Maar ook aardbeien, kersen, druiven etc. bewaar je langer met de VentiSmart. Ik heb een van mijn groente lades inmiddels verwijderd en daar staan onze VentiSmarts. In de winter zet ik er een aantal in de garage en gebruik ik ze als het ware als extra koelkast. Super handig. Laat het me vooral weten wanneer ik het voor je kan bestellen.Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.