Super simpele appelmoes

Super simpele appelmoes

Ik wou laatst een bananenbrood bakken. Ik had nog veel oude bananen en een collegaatje die afscheid van ons heeft genomen omdat ze leuke nieuwe andere dingen is gaan doen. Had getrakteerd op bananenbrood en zo was ik geïnspireerd. Maar voor dat bananenbrood had ik ongezoete appelmoes nodig. Laat dat nou niet een van de dingen zijn die ik standaard in huis heb. Toen bedacht ik me dat ik wel appels en Tupperware heb dus hierbij het super simpele recept (zo mag je het eigenlijk niet eens noemen haha) van appelmoes.

Nodig:
1 appel
kaneel naar smaak.

Doen:
Schil de appel en snij in blokjes, doe deze in de MicroCook Maatkan en zet voor 5 minuten met 2 eetlepels water in de magnetron op 900 watt. Giet over in de TurboChef en maal tot moes.
Ben je een zoetekauw dan kun je natuurlijk nog suiker toevoegen. Ook lekker om kaneel of koek-, en speculaaskruiden toe te voegen.Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.