Wentelteefjes uit magnetron

Wentelteefjes uit magnetron

IkĀ ben mijn Omeletmaker weer aan het herontdekken en ik had al eens wentelteefjes in de minirijstkoker gemaakt, maar bedacht me dat dit natuurlijk ook prima gaat in de Omeletmaker. En wie is er nou niet gek op wentelteefjes. Lekker als ontbijt maar ook als toetje met een bolletje ijs.

Nodig:
1 ei
100 ml melk
2 sneetjes brood
zakje vanille suiker
kaneel
fruit naar keuze als decoratie

Doen:
Toast het brood in de broodrooster voor een nog beter resultaat en steek met de miniĀ tartelette (dit is een grabbeltje wat je op een party uit kunt zoeken) rondjes uit het brood. Meet de melk af in de Shaker en voeg hier ook het ei, kaneel en de suiker aan toe. Schud dit goed door elkaar. Leg het brood in de Omeletmaker en giet het eimengsel hier overheen. Laat ongeveer tien minuten staan zodat het brood het eimengsel goed op kan nemen. Zet nu je Omeletmaker voor ongeveer 6 minuten op 630 watt in de magnetron.

Eet smakelijk!Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *