Uitgelicht: de keukenhulpjes deel 1

Uitgelicht: de keukenhulpjes deel 1

Ik had ineens een idee voor een nieuwe categorie. Namelijk de categorie “Uitgelicht”. Hierin wil ik af en toe een aantal producten uit de catalogus in het zonnetje zetten en voorzien van een (korte) toelichting. Ik hoop dat jullie deze nieuwe categorie leuk vinden. En waar kan ik beter mee beginnen dan met de keukenhulpjes. Inmiddels kan ik me mijn keuken zonder keukenhulpjes niet meer voorstellen. Ik heb er een aantal die ik bijna dagelijks gebruik, en een heel aantal die nog op mijn “verlanglijstje” staan. Ik deel ze graag met jullie. SG staat overigens voor Soft Grip mocht je het je afvragen.

* Extra leuk van l t/m 4 maart 2018 bestel je de volgende set van zes keukenhulpjes met 50% korting! Serveerlepel, Siliconen spatel, Roerlepel, Soeplepel, Grote Bakspatel en de Schuimspaan XL. Deze bestel je nu samen voor slechts €38,-

SG Siliconen Spatel*
Een spatel die ik veel gebruik, hij is ideaal voor het mengen van van je gerechten. Door de afgeronde hoeken en flexibiliteit haal je ook gemakkelijk je kommen leeg zonder ze te beschadigen.  De spatel is bestand tegen temperaturen tot 120°C.

SG Schuimspaan XL*
Gemakkelijk en snel kun je groente snel laten uitlekken en opdienen. Handig voor bijvoorbeeld kwetsbare gerechten zoals bijvoorbeeld ravioli. Heb je een bouillon op staan waarin je meerdere verschillende ingrediënten in wilt koken dan is de schuimspaan je grootste vriend.

SG Serveerlepel*
Om al je koude of warme gerechten mee op te dienen! De brede lepel met afgronde hoeken zorgt er voor dat je zonder knoeien op kunt dienen. De steel is voorzien van een opening zodat je de lepel op kunt hangen. Het logo van Tupperware functioneert direct als antislipstrook. De lepel is bestand bestand tegen 200°C

SG Roerlepel*
Makkelijk voor het mengen van ingrediënten. Door de opening in het midden is er minder weerstand tijdens het gebruik. Ook gemakkelijk tijdens et wokken van ingrediënten.
SG Soeplepel*
Natuurlijk kun je hem gebruiken voor het opdienen van de soep, maar wat dacht je van stoofpotjes of sangria. De dunne rand maakt het mogelijk om zelfs de laatste restjes uit de pan te krijgen. Hij is bestand tegen temperaturen tot 200°C. En heeft een inhoud van 120 ml.
SG Sauslepel
Ook de sauslepel heeft een dunne rand waarmee je ook de laatste restjes uit de pan krijgt. Hij heeft een kleinere inhoud dan de soeplepel waardoor deze ook uitermate geschikt is voor het serveren van jus of andere (zelfgemaakte) sausen.
SG Grote Bakspatel*
Hij heeft een asymmetrische vorm en is licht flexibel, hierdoor kom je gemakkelijk onder je omelet of pannenkoek wanneer je deze om wilt draaien. Door het grote oppervlak heb je minder kans op breken. Ook vis en vlees draai je op deze manier gemakkelijk om.

 

 Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.