Mugcake met bosbes en kokos

Mugcake met bosbes en kokos

Jaaaaaaaaaa, de Micro Cake Mugs zijn vanaf vandaag weer terug in de folder! Als je me volgt op Instagram heb je hem al voorbij zien komen. Maar hier is dan ook het recept, super simpel, super lekker en het vult ook nog eens goed. Lekker als ontbijt, lunch of zelfs tussendoortje.

Nodig (voor 1 persoon): 
1 ei
1 banaan
2 à 3 eetlepels havermout(meel)
handje bosbessen
1 eetlepel kokosflakes (of geraspte kokos)
snufje bakpoeder
theelepel vanille suiker*

Doen:
Doe de ingrediënten met uitzondering van de bosbessen in de TurboChef en trek aan het koordje tot je een mooi dik beslag hebt. Vind je het beslag te dik dan kun je een beetje melk toevoegen. Giet je beslag over in de Micro Cake Mug en roer met de Flessenspatel de bosbessen door je beslag (zo blijven je mugs mooi). Zet je mug voor ongeveer 2,5 à 3 minuten in de magnetron op 600 watt. Dit kan per magnetron verschillen. Je mugcake is klaar wanneer de bovenkant droog is.

*(optioneel, weg te laten of te vervangen door elke gewenst zoetmiddel)

 Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.