Snelle satésaus

Snelle satésaus

Deze satésaus heb je super snel gemaakt en je kunt zelf een variatie aanbrengen in de ingrediënten zodat het helemaal naar je smaak is. De ingrediënten heb je bijna altijd wel in huis. Zo heb je dus gemakkelijk en snel altijd een verse satésaus in huis.

Nodig:
4 eetlepels pindakaas
100 ml melk
1 theelepel sambal
knoflook(poeder)
theelepel maizena gemengd met koud water.

Doen:
Doe alle ingrediënten in de MicroCook maatkan en zet voor 3 minuten op 630 watt in de magnetron. Haal uit de magnetron en roer goed door. Voeg vervolgens je maizena mengsel toe en roer nogmaals. Zet terug in de magnetron voor 1 minuut. Roer wederom goed door en klaar is je satésaus. Vind je de saus te dik dan zou je hem aan kunnen lengen met melk of water. Is hij te dun, dan voeg je nog wat maizena toe.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *