Simpele Eiersalade

Simpele Eiersalade

Ik vind het leuk om zelf dingetjes te proberen en te maken, dus sta regelmatig op mijn vrije dag in de keuken. Eerst de boodschappen doen en dan proberen, proberen en nog meer proberen. Zo  miste ik in de eiersalade steeds iets. Totdat ik de Worcestersauce tegen kwam in mijn keukenkastje. Het missende ingrediënt was gevonden. Dus hier mijn variant op eiersalade.

Nodig:
25 gram bieslook
5 eieren
4 eetlepels friteslijn (Remia)
2 eetlepels kwark
1 tl. Worcestersauce
1 tl. mosterd
flinke snuf zout en peper
gerookte paprikapoeder (optioneel)

Doen:
Kook de eieren hard en laat ze afkoelen. Knip ondertussen de bieslook iets fijner en doe daarna in de TurboChef. Trek totdat dit mooi fijn gemalen is. Voeg nu alle overige ingrediënten toe met uitzondering van de eieren. Trek net zolang totdat je een mooie consistentie hebt. Doe over in een schaaltje. Doe je eieren in twee etappes in de TurboChef en trek 3 keer aan het koortje, vaker hoeft echt niet. Roer de eieren door je mengsel. Heb je de eieren al eerder gekookt en zijn ze al helemaal koud, dan kun je deze ook als eerste fijn malen. Lekker op brood maar ook op een toastje.Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.